Ethiopische Lusi blij met baan in haar vakgebied

November 2023:

Als één van onze vrijwilligers in november de diverse projecten bezoekt, heeft ze een leuk gesprek met een zeer dankbare Luci. Luci komt uit het uiterste zuiden van Ethiopië, tijdens haar middelbare school ondersteunen wij haar gedurende 1 jaar. Later komen wij haar opnieuw tegen als ze hulp vraagt om haar studie plantkunde af te ronden. Ondertussen werkt zijn als Coordinator Bestaanszekerheid en Vrouwen Empowerment voor een lokale stichting. Zij stuurt hierbij 4 andere mensen aan. Er werken (te) weinig vrouwen binnen deze organisatie, zeker niet in een leidinggevende positie. Ze doet het heel goed. 

 

Wel geeft ze aan een gehoorprobleem te hebben. Haar trommelvliezen zijn gescheurd. Hierdoor heeft ze vaak hoofdpijn, is ze duizelig en hoort ze slechter. Ze hoopt op termijn te worden geopereerd. Echter haar ziektenkosten verzekering vergoed maar 1/5 deel. Hopelijk vinden wij/ zij op termijn hiervoor toch een oplossing.

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here