Topresultaten voor Keniaanse Jane

November 2022:

In 2017 maken we kennis met Jane, een weesmeisje uit zuidelijke Kenia. Haar vader overlijdt voor haar geboorte en haar moeder als ze pas 9 jaar oud is. 

Het liefst zou ze civiele techniek gaan studeren maar het wordt onderwijskunde.  Haar lagere en middelbare school komt ze door met de hulp van de Kasikeu Zorg Groep. Voor deze groep is het ondersteunen van een universitaire opleiding niet haalbaar. Wij nemen het over en vinden een eigen sponsor voor Jane. Deze nederlandse sponsor voorziet Jane van een laptop en een smartfoon, zodat zij zich nog beter kan richten op haar studie. En met succes. Met zeer goede resulaten heeft zij recent haar studie afgerond. Een jaar langer dan gepland, doordat ze het eerste jaar op een andere studie was ingedeeld. Gelukkig kon ze het tweede jaar toch met onderwijskunde aan de slag. 

 

 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here