Facetimen met de Zuid Soedanese Elizabeth

Februari 2022:

De 15-jarige Elizabeth geeft aan dat ze graag haar "sponsor" wil ontmoeten. Onze contactpersoon ter plaatse zet een Facetime Moment op. Nou die techniek kent Elizabeth niet, zij en haar moeder worden ineens heel stil. Elizabeths vader is overleden en haar moeder heeft moeite haar kinderen naar school te laten gaan. Elizabeth heeft 3 broers en 3 zussen. Alleen haar broertje John, die 10 jaar oud is, gaat naar de baisschool, groep 3. 

 

Elizabeth is gek op zingen en lezen. Ze zou het liefst verpleegster worden. Tijdens de facetimen lukte het niet een glimlach te ontvangen, maar na afloop, zie foto, gelukkig wel. Sinds dit jaar mag ze met onze steun naar een veel betere basisschool, namelijk degene die wij hebben helpen bouwen in Thon Aduel. Juist omdat ze in haar houding, inzet en interesse opvalt en duidelijk een doorzetster is. In de toekomst gaan we zeker nog meer van Elizabeth horen. 

Contact

Kunezuva Facbook
   

Steun Kune Zuva

  • donaties naar IBAN NL89 INGB 000 5837915
    Swift/BIC Code INGBNL2A
  • het attent maken van anderen op onze stichting
  • het aanbieden van arbeid c.q. tijd
  • het initiëren en uitwerken van creatieve ideeën.

ANBIN.B. Stichting Kune Zuva is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen, erfstellingen en lijfrentetermijnen aftrekbaar zijn voor de gever indien aan bepaalde regels wordt voldaan.

 

Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen op info@kunezuva.nl.

Archief nieuwsbrief

U kunt de nieuwsbrieven hier downloaden en bekijken / You can download and view the yearly newsletter here